Blogista - about

Vuoden vuorotteluvapaa maalla lasten kanssa. Unelma omavaraisuudesta. Miten meni ja mitä jäi käteen - tervetuloa lukemaan.

Decided to take a year off and spend it with my family. House at the countryside, two kids, dream of self-sufficiency. How did it go and was it worth it? Welcome, my dear reader.

torstai 24. lokakuuta 2013

Piirakkapäivä :)

Päästin sisäisen marttani temmeltämään vapaasti ja ilman rajoitteita osallistumalla karjalanpiirakkakurssille. Pitkään pelätty ja kammoksuttu piirakka on nyt selätetty, ja vaikka rypytyksen salat eivät vielä täysin minulle valjenneetkaan, uskallan jo luvata näitä herkkuja meillä leivottavan jatkossa säännöllisesti.

Tosin piirakat taitavat kuulua samaan talviruokakastiin kuin ruisleipäkin, en suostu tekemään perinneruokaa sähköuunissa ja leivinuunin lämmittäminen kesähelteillä on itsemurha.

Joka tapauksessa lähdin keskiviikkoiseen iltahämärään kainalossani nelisenkymmentä uunituoretta riisipiirakkaa - ja omahyväinen virne naamallani. Hähä.
'
Omatekoisia piirakoita - hand made Karelian Pies :)
Muuten meillä on otettu kohtuullisen rennosti, vai mitä mieltä olette?

Miksi päkittää itsensä hengiltä, talvi on täällä kohta taas kuitenkin? Why bother? There will be snow again...eventually.

Päiväuniaika on paras aika - it´s always good time to take a nap
---------------------------------------------------------------------
So I challenged myself with Karelian Pies but otherwise it has been quite relaxing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti