Blogista - about

Vuoden vuorotteluvapaa maalla lasten kanssa. Unelma omavaraisuudesta. Miten meni ja mitä jäi käteen - tervetuloa lukemaan.

Decided to take a year off and spend it with my family. House at the countryside, two kids, dream of self-sufficiency. How did it go and was it worth it? Welcome, my dear reader.

torstai 8. elokuuta 2013

Navetan vintin kesäkammari

Olen jo noin kuusi vuotta haaveillut navetan vintille kesäkammaria. Nyt vasta isomman "ulkovarastot kuntoon" - projektin yhteydessä isäntä alkoi puhella, muina ukkoina, että on suunnitellut tyhjentävänsä navetan ylisen. Tähän minä, että jaa. Ukko jatkoi, että sinne voisi laittaa lankkulattian. Johon minä taas, että ei kai. Ukko edelleen jatkoi, omaa parastaan tajuamatta, että sinne sais hyvin tilaa. Tähän minä sitten, että mitä luulet, olenko tästä joskus puhunut sinulle.

Myönsihän se, että on siitä ehkä joskus sivulauseessa ollut maininta.

No tästä se joka tapauksessa alkoi (tämä on siis puoli päivää aloittamisen jälkeen, ja pahoittelut tärähtäneestä kuvasta).
 Hikisen iltapäivän päätteeksi saatiin kammari tyttöenergialla kuntoon (kuten pienempi pampula totesi, ei tähän olisi isiä lainkaan tarvitukaan) ja nyt suunnitellaan yöpymistä.







 Lomanalun ensimmäinen projekti saatu kunnialla siis päätökseen.
Seuraavaksi rakentelemaan meidän ratsastusvälineille talvisäilytystilaa sinne navetan puolelle. Sinne saatiin jo valettua uusi lattia ja puu-uunikin odottaa pihalla asentamista, että lämmintäkin saadaan paukkupakkasille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti