Blogista - about

Vuoden vuorotteluvapaa maalla lasten kanssa. Unelma omavaraisuudesta. Miten meni ja mitä jäi käteen - tervetuloa lukemaan.

Decided to take a year off and spend it with my family. House at the countryside, two kids, dream of self-sufficiency. How did it go and was it worth it? Welcome, my dear reader.

torstai 16. toukokuuta 2013

Esivalmisteluja

Pikku-emännän ryytimaan nurkkaus: raparperia ja ruohosipulia. Auringonkukat ja kehäkukat odottavat vielä piilossa mullan alla. 


Tässä sitä sitten olisi, perunoita vaille valmista. Odottelen sipuleja, porkkanaa, punajuurta, lanttua ja naurista. Lisäksi kokeilussa kukkakaali. Vihreääkin riittää: kesäkurpitsaa, pinaattia, rucolaa, lehtisalaattia ja kevätsipulia. Jättikurpitsat vielä möllöttelevät sisällä istutusruukuissa.















Vanha hiekkalaatikon pohja odottaa purkamista ja multaa. Mitähän sinne keksitään? Lisäksi pihalta löytyy omenapuita, pakolliset marjapensaat ja luumupuu. Viimeksimainittu kyllä otti nokkiinsa eräänä vuotena kun liian innokkaasti häärin puutarhasaksien kera ja ei ole parturoinnin jälkeen tehnyt luumun luumua. Jos tänä vuonna juttelen sille oikein nätisti, niin tokenisikohan tuo nirppanokka-Drama Queen...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti