Blogista - about

Vuoden vuorotteluvapaa maalla lasten kanssa. Unelma omavaraisuudesta. Miten meni ja mitä jäi käteen - tervetuloa lukemaan.

Decided to take a year off and spend it with my family. House at the countryside, two kids, dream of self-sufficiency. How did it go and was it worth it? Welcome, my dear reader.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Innostumisia, osa 1

Käytiin viikolla hakemassa meidän tulevan koululaisen kanssa paikallispankin sponsoroima koulureppu ja kouluterveydenhoitajan juttusillakin poikettiin. Liekö nämä aktiviteetit, vai syksyistäkin syksyisempi ilma syynä siihen, että alan itsekin intoilla tulevasta vuodesta, joka alkaa minun kohdallani elokuusta.

Muistelen, että pojan aikanaan aloittaessa koulunkäyntiä, nuuhkin kirjakaupan lyijykynärivejä autuaana, innostuin kirjastosta ja koin nostalgisia tunnelmia kävellessäni vanhan ala-asteeni pihan läpi. Samalla lailla tunnen nyt nenässäni koulun käytävien tuoksun: märkää kumisaapasta ja lattiavahaa. Nykyään tosin asiantuntijat väittävät, että tuttu mummolankin tuoksu on homesientä, eli mene ja sano nyt sitten tästäkään mitään.

Joka tapauksessa olen alkanut intoilla. Näyttää pahasti siltä, että mitään ammatillisesti pätevänoloista koulutusta ei avoimissa oppilaitoksissa ole vuonna 2013-2014 alkamassa, joten joudun panostamaan kaikenlaiseen muuhun tarpeelliseen.

Esimerkiksi intialaiseen päähierontaan.

Ilmottauduin päähierontakurssille ja nyt olen vain harmissani siitä, että se alkaa vasta lokakuussa. Näen itseni kuitenkin jo nyt zen ja chi ja muut mausteet vapaasti virraten näpelöimässä ystävien ja puolituttujen niskavilloja.

Toisaalta, ylilyönnit on melkein aina hauskoja. Aika näyttää.

Laters, beibit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti