Blogista - about

Vuoden vuorotteluvapaa maalla lasten kanssa. Unelma omavaraisuudesta. Miten meni ja mitä jäi käteen - tervetuloa lukemaan.

Decided to take a year off and spend it with my family. House at the countryside, two kids, dream of self-sufficiency. How did it go and was it worth it? Welcome, my dear reader.

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Välivaihemakkarin tuunaus

Meillähän on siis tuo remontti yhden huoneen osalta kesken ja tästä johtuen meidän "master bedroom" on väliaikaisesti takkahuoneessa kaikkien läpikulkureittinä ja todella ruman lämpölevyväliseinähökötyksen eroittamana entisestä autotallinpuolikkaasta. 

Kypsyin tuohon hemmetin rumaan seinään ja päätin hiukan tuunailla, ajankohta tähän oli otollinen, koska perheen pää on työmatkalla. (Jostain syystä meillä vaihdetaan huonejärjestystä, rikotaan lastulevyvaatekaappeja ja siirrellään vauvoja omaan huoneeseen nukkumaan aina isännän työkomennusten aikana...jännä juttu...) 


Harmi vaan, että en tajunnut ottaa lähtötilannekuvaa, mutta tässä on lopputulos:



Maksoi vain vaivan, kaikenlaista saa näemmä aikaan kaapissa lojuneista kirpputoriverhoista ja nastapaketista. Höystetään ripauksella turhautumista ja sekoitetaan reilusti tunnin verran naisenergiassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti